Om Familjen Valdén

Valdéngårdens Mandelmassa drivs av Dennis och Anna Valdén

Familjen Valdén, Dennis Anna och två döttrar, bor och verkar nu i Köping i Västmanland efter två år i Västerdalarna, från vilken vi flyttade i december 2010.

Anna är bördig från Köping vilket var en av anledningarna till att vi flyttade dit, för övrigt så ville vi vara mer centralt belägna i landet för att vara närmare de flesta av våra kunder.

Dennis har tidigare arbetat med försäljning och leverans av mandelmassa i åtta år i Stockholm innan vi flyttade till Dalarna 2008. Han trivs när han får prata och vill ha en personlig kontakt med kunderna.

Anna har ett förflutet i kundservice- och administrationsbranchen och trivs oerhört bra bland alla pappershögar.

Vi båda lägger stor vikt vid kvalitet och service, vi är väldigt måna om våra kundrelationer och det är så vi vill ha det i vårt lilla familjeföretag. Vi tar till oss av våra kunders omdömen av våra produkter och försöker anpassa och ändra när något inte är till belåtenhet för våra kunder (då är det inte heller till belåtenhet för oss).

Valdengården strävar efter att vara ett familjeföretag som har nära kontakt med kunderna och som satsar på kvalitét.

Vårt mål är kunna vara en personlig leverantör av mandelprodukter för bageri och konditori.

Slå oss gärna en signal eller skicka ett mail här på hemsidan om du har frågor eller funderingar om våra produkter eller om du bara vill säga vad du tycker, det hjälper oss väldigt mycket att få både ros och ris.